Ofte stillede spørgsmål

Hos os bliver prisen fastlagt på grundlag af dit design, og ikke kun hvor lang tid selve udførelsen tager. Forud mange projekter ligger der ofte flere arbejdstimer i forberedelse, research og udarbejdelse af designet.
Det kan være svært at give en pris på en tatovering, hvis vi ikke kender de afgørende faktorer. Størrelse, detaljegrad og det generelle omfang af opgaven er afgørende. En stor tatovering med mange detaljer er typisk ensbetydende med en højere pris. Sørg derfor, så vidt muligt, at inkludere ca. størrelse, placering, og stilart i din henvendelse. Det absolut bedste er hvis du vedhæfter reference-billeder eller illustrationer.
Husk det er helt OK at takke nej til en tatovering, hvis du synes det er for dyrt. Det koster ikke noget at spørge.

Nej, men vi kan lave et nyt design hvor vi tager udgangspunkt og inspiration til en vis grad. Vi ønsker ikke at kopiere andre folks tatoveringer. Vi stræber derfor altid på at være innovative i vores tatoveringer. Dog er der nogle stilarter og motiver der altid vil have en ensartethed til en vis faktor.
– Ville du bryde dig om, hvis din nabo gik rundt med din tatovering ugen efter?

Typisk ligger vores sessioner imellem 2500-6000kr,- alt afhængig kunstneren.

Det er desværre ikke muligt at få dit reservationsgebyr tilbage. Da vi ligger utroligt mange timer i at forberede os til din session, hvad angår design.

Nej det gør vi ikke.

Ja, i de efterfølgende 3 måneder – efter udførelsen, såfremt vi vurderer de anviste instrukser om efterbehandling er blevet overholdt og du har købt vores anviste creme i shoppen.

Vi anbefaler og foretrækker, at du bestiller tid, til dit projekt eller konsultation.
Du er velkommen til at komme forbi, men vi kan langt fra garantere der er tid eller den rette kunstner er til stede.

Ja det er vores sikkerhed for at du dukker op og fordi vi bruge utroligt meget tid på at designe din tatovering. Et reservationsgebyr er primært på 500-1000 DKK og bliver trukket fra prisen du skal betale på dagen du skal tatoveres.

HYGIEJNE
Hos os prioriterer vi hygiejnen højt, da vi som professionelt tattoo studie mener at netop hygiejnen er fundamental. Fra forberedelsen af en tatovering til udførslen, har vi nogle arbejdsrutiner som mindsker risikoen for en mulig infektion i tatoveringen. Vi bruger herefter noget tid til at rådgive vedr. efterbehandlingen af alle slags tatoveringer, store som små.

Hos os bruger vi udelukkende bakteriedræbende rengørings artikler, som gør at vores studier er sterile og rene. Fra forberedelsen af en tatovering til processen under nålen, gør vi hos os alt for at undgå en mulig krydskontaminering. Hvergang vi har en ny kunde i stolen, beskyttes al inventar, samt nye engangsmaterialer bruges.

Ligeledes bruger vi udelukkende farver som er testet ikke-kræftfremkaldende.
Vi har en stor passion og interesse i at levere en oplevelse, fra det øjeblik kunden går ind af døren til de forlader os efter en færdig tatovering! Derfor arbejder vi ud fra nogle planlagte rutiner som sikre at vores kunder får den bedste service på alle områder.
Alle vores artister har gennemgået det lovpligtige hygiejnekursus for tatovører.

Her har de gennemgået et 1 dags forløb med følgende indhold:
Smittespredning, sterilitet/sterilisering, grundlæggende hygiejne, tøj/beklædning, brug af handsker, praksis på arbejdsstationen, krydskontaminering, farveinformation, sygdomme.
Såfremt i har nogle spørsmål til vores hygiejne så skriv eller ring til os og vi vil besvare disse.